Vereniging

Vogelvereniging vogellust is opgericht 15 maart 1984. De vereniging heeft ± 50 leden die zich vooral bezighouden met het kweken van, kleurkanaries, postuurkanaries, zebravinken, gouldamadines, tropische vogels, Europese cultuurvogels en parkieten.

De vereniging is lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers en aangesloten bij de Kampioen van Tilburg.

Het verenigingslokaal is gevestigd in Postduivenvereniging aan de Diederikdreef 16 in Tilburg, hier wordt in principe de 1e maandag van de maand de vergadering gehouden. Regelmatig wordt er tijdens  de vergadering een lezing gehouden alsmede een keer per jaar een jonge vogelkeuring.

In november houden wij onze jaarlijkse tentoonstelling. Eind november is er tijd voor de nodige ontspanning, de leden en hun partner zijn dan welkom op onze jaarlijkse feestavond.

Zoals U ziet is Vogellust een vereniging die niet stilstaat, maar continu in beweging is en steeds op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om de vogelsport uit te dragen.

De contributie bedraagt € 42,50 per jaar voor volwassenen en € 32,50 voor jeugdleden (tot 18 jaar) en huisgenoten, hiervoor ontvangt U maandelijks per adres ons clubblad en het maandblad vogelvreugd van de N.B.v.V.

Wanneer U vragen heeft over onze vereniging kunt U altijd een e-mail sturen.

Reacties zijn gesloten.